logo infojakten
logo infojakten

Høgskolen i østfold, hiof, hiø, halden, fredrikstad, høgskole, utdanning, kunnskap

OM OSS

Vi er to bibliotekarer som står bak innholdet i Infojakten. Vi jobber til daglig ved biblioteket ved Høgskolen i Østfold. Både Heidi og Torunn underviser lærerstudenter i informasjonskompetanse og Heidi har bakgrunn som barnebibliotekar.

 

section-shadow-black

 

Til arbeidet med Infojakten har vi hentet inspirasjon fra VIKO (www.ntnu.no/viko/). Vi savnet et liknende verktøy til bruk for barn i grunnskolen, et verktøy som kunne brukes av lesedyktige elever uavhengig av lærerens datakunnskaper og informasjonskompetanse.

Denne nettsiden er laget som en bachloroppgave våren 2014. Bachlorgruppen bestod av Cecilie Mariann Bjerke, Anette Strand Kristiansen, Kamilla Hagane Ramleth og Henrik Sekkelsten. Mer informasjon fra deres bachlorprosjekt kan du finne på http://frigg.hiof.no/bo14-g18/

Vi har bygd opp modulene etter kompetansemålene i Kunnskapsløftet, du kan lese mer om både læreplanene og målene under overskriften «Kunnskapsløftet» på forsiden vår.

Tanker vår er at Infojakten skal kunne brukes av lærerstudenter – for eksempel ute i praksis, av lærere som hjelp i undervisning av de emnene vi dekker, og av elevene på egen hånd.

Med vennlig hilsen
Heidi Bodal og Torunn Skofsrud Boger
Høgskolen i Østfold

 

logo-infojakten-grey

Logo (grå) PNG

logo_infojakten-white

Logo (hvit) PNG

 

 

Sist oppdatert: Mai 2014